Dr. Nurettin - Beyhan Elbir Ortaokulu

Vizyon: Veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarıya aç, ulusal ve uluslararası alanda yetiştirdiği öğrencilerle model bir okul olmaktır.

Misyon: Biz Dr. Nurettin-Beyhan Elbir Ortaokulu olarak Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, sürekli öğrenen, yeteneklerini ön plana çıkaran, bilgili, saygılı, yenilikçi, özgüveni gelişmiş, kendilerine, ailelerine, toplum ve tüm insanlığı yararlı olarak yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(312) 276 33 55

WEB - https://drnurettinbeyhanelbirortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Andiçen Mahallesi Hicret Sokak No5/B Sincan/ANKARA

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Ev kiraları 700 TL ile 800 TL civarındadır.

Adres - Andiçen Mahallesi Hicret Sokak No5/B Sincan/ANKARA

Ulaşım Ulus´tan gelen 523 nolu, Ümitköy metrosundan da 524 nolu otobüs ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz yaklaşık olarak il merkezine 27 km, ilçe merkezine ise 1 km uzaklıktadır.